onsdag 28 oktober 2009

Oh vad det är kul....Tänk vad det är kul med vår lilla Kuriosaverksta...i lördags när vi fixade lite inför söndagen knackade det på dörren, en jättehärlig tjej som sett bloggen hade vägarna förbi och såg oss...det blev en rolig inspirerande pratstund och hon gjorde lite "småfynd" hos oss, jättekul!
I söndags var det mycke folk och alla tvättfat och kannor vi hade fick nya hem,lustigt, just denna dag ville flera ha just detta..
Rokokofåtöljen flyttade till stan, bordslampor var också populärt och bytte "hem", buxbomkransarna "gick åt" de me..!
Kändes så underbart med alla härliga besökare, många ideer och mycke skratt blev det!!
Gulliga Malin tog sista timmen själv så Ulrika och jag drog till Madame Nyberg i Valbo och "kurade skymning", hade sååå mysigt i den underbara butiken med de härliga tjejerna, god kantarellsoppa avnjöts och en del inköp gjordes, hihi!
Idag har vi haft pysseldag och gjort både kransar och hjärtan till helgen och så har vi levererat ett stort paket med rosor på till en tjej som fyller år idag, GRATTIS till Dej, hoppas du blev glad åt presenten?!(ska visa vad det var i paketet i nästa inlägg)
Nu ser vi fram emot söndagen när vi har öppet igen 12 - 16.
Ha det gott och DU vet väl att Du är Välkommen till oss i MånkarboKram från osss på Kuriosaverkstan

1 kommentar:

 1. Hej!

  Så kul att det går bra för Er - men ni verkar ha så mycket glädje i det ni gör och det syns säkert utåt :o) Underbart tycker jag!

  Ha det så bra o ha en underbar helg!

  Kram
  Måd

  SvaraRadera