måndag 21 september 2009

Ett nytt skåp..
Gokväll på Er!
Det blir lite "glest" mellan inläggen men ikväll vill jag visa ett skåp som finns hos oss nu, passar som TV-bänk eller varför inte i ett barnrum, det gömmer mycke grejer i sina lådor....
Några "häftiga" småbord är också nya, lättplacerade och vita förstås!!
En lite högre byrå, ett sybord,en pedistal och en del glas fick nya hem i helgen, hoppas de blir till glädje där de hamnar!
Det är sååå kul med alla möten med nya människor i Verkstan varje helg och så härligt när vi känner att vi inspirerar någon med våra saker!
Idag har Ulrika sytt hissgardiner på Verkstan( var såå mysigt när jag kom in till henne och hon satt och sydde, hon hade tänt ljus och det var så harmoniskt och lugnt) och på onsdagkväll ska vi åka och leverera dem och vi har fått lov att fotografera när de är på plats, det ska bli jättekul för de var helt underbara lakan med breda spetsar och ljuvliga monogram de är sydda av, visar så fort jag.
Såg att kudden i förra inlägget inte var såå "bra på bild" men klicka på bilden så ser du hur fin den är!! Lägger in en bild till på den idag och hoppas den är tydligare(jag är ju ingen bra fotograf, men övning ger färdighet... sen är det tur att Ulrikas Micke ställer upp och fotar ibland för han är såå mycket duktigare på det än mej, Tack Micke!!)
Det var allt för den här gången men ska försöka bli lite flitigare med inlägg för det dyker ju upp nya saker hela tiden...
Ta nu hand om Er och njut av de härliga höstdagar vi har!
Kram
från oss på Verkstan

1 kommentar:

  1. Men oj vilken härlig möbel en son som man kan ha till så mycke.
    Kram o ha en trevlig dag
    ninni

    SvaraRadera