onsdag 19 augusti 2009

Besvikelser och glädje...Hej,

känner att jag ska skriva några rader om denna dagen innan jag dyker i säng.

Var på så gott humör när jag tagit min morgonpromenad...nu var det ju bara några timmar till handkirurgen skulle ta hand om min onda hand, va händer då?? Jo telefonen ringer, från handkirurgen..doktorn är sjuk!!
Jag bara kände nej nej! Men efter lite tjat o prat fixade den snälla systern en tid imorgon(först skulle jag få en den 31 augusti!) hos en annan handspecialist och då blev jag såå glad igen!

Sambon var ju ledig idag för att följa med mej, ny planering av hans dag.. vad blev det? Jo först åker han till "verkstan" och målar det jag inte kunnat måla nu( såå gulligt!) och sen målar han det sista på våra altanräcken, så nu äntligen är de fina!
Efter lite mat tog vi oss en tupplur, jag la mej först på spikmattan (som snälla kompis Karin lånat ut så jag kunde prova om det va nåt för mej)..tänk jag tycker den gör så "ontskönt" o så somnar jag som en stock efter en stund på den!

Vår livsnjutarkatt, Mascot vill inte ligga på spikmatta, han njuter bäst i sin fåtölj...snarka kan han me!

Ikväll följde sambon med till stallet(det gör han gärna bara han har tid) så då sadlade han o fixade Mjölnir till mej, så tog han sin cykel o vi fick en härlig skogstur, det var riktigt fin höstluft, så mysigt! Tur jag har en såå snäll o väluppfostrad häst att det går bra o rida med handen.

Tänk vad en dag kan bjuda på, både glädje o besvikelse..det är livet!

Visar en underbar pelargon jag njuter av på altanen och en kanna med tvättfat(fatet är sprucket, men det får man på köpet om man vill ha kannan) som finns i verkstan.

Nu har jag skrivit av mej och kommer nog att sova gott,
imorgon bitti bär det av till Akademiska äntligen!!

Kram o gonatt

Ewa

3 kommentarer:

 1. Hej Ewa!
  Lycka till idag!!!Öppettider ibutiken är onsdag 16-19 och lördag 11-14,men det går bra på andra tider också!!Slå en pling bara!!
  kram på dig!!
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 2. Hallo

  Vad kul att jag hittade in till dig.
  Jag såg dej på Anna-Lenas blogg.
  Vad mycket fint du gör och vilka otroligt söta katter du har.
  Ha en skön helg
  Kram Liselotte

  SvaraRadera
 3. Hej gumman
  Hoppas att det har gått bra hos handkirurgen. Tänkte kika ut ti "Verkstan" på söndag,om du har tid kan vi kika lite på bloggen då. Jag har haft en hektisk vecka men nu hoppas jag att det lugnat sej. Kram

  SvaraRadera